Galleri

Gruppequilts fremstillet af foreningens medlemmer i fællesskab

Læs mere om quiltenes historier her.

Opgave-quilts syet af foreningens medlemmer

Fotos af de seneste opgave-quilts: klik på temaet for det ønskede galleri eller scroll igennem dem alle:

Scherfig quiltsJapan quilts, Paneler, Hundertwasser, Striberne, Robin stay at home, Sekskants-quilts, H.C. Andersen, Friendship Star. Klik på fotoet for at se det i stor størrelse.

2021 - Scherfig inspirerede quilts (60x40 cm)

Vi tog sammen til Hans Scherfig udstilling og syede derefter quilts inspiret af hans værker.

2016 - Paneler med givne stoffer (20x75 cm)

Alle deltagere skulle medbringe 2 slags stof, 4 stykker af hvert på ca. 25 x 25 cm. Der dannedes derefter grupper på 4 personer på baggrund af det medbragte stof således, at gruppens stoffer kunne arbejde nogenlunde sammen. Deltagerne kom i en gruppe, hvor deres eget stof indgik, og deltagernes stofstykker blev uddelt i gruppen. Hver deltager syede et panel, hvor de udleverede 8 stoffer indgik – tilsat egne stoffer efter behov. 

2015 - Hundertwasser inspiration

Opgaven var at sy quilts inspireret af Hundertwassers malerier. To udleverede stoffer skulle indgå i quilten. Man kunne selv bestemme formatet på quilten - dog begrænset af en maximal omkreds.

2012 - Robin stay at home

I stedet for en klassisk Round Robin, som "går rundt" besluttede vi os for en Robin, som blev hjemme hos ejeren. Vi fik anvisning på, hvad vi skulle sy - én opgave hver måned. 7 trin skulle vi igennem. Vi startede med et center og fik så bygget på til højre eller venstre. Så skulle der applikeres noget og senere skulle der pyntes med broderier. En sjov mulighed for et fællesprojekt.

2008 - Sekskants quilts

Syet til foreningens 20 års jubilæum

2006 Lykkepose quilts

Opgaven: Alle deltagere fylder en pose med “stuff”. Det kan være store og små stykker stof, de kan matche eller ikke matche. Der kan lægges “stuff” = knapper, perler, bånd, fjer, tråd m.m. i posen. Poserne byttes rundt og du syr en quilt for en anden deltager. Quilten skal have en omkreds mellem 160 og 200 cm. Brug så meget af posens indhold, som du kan. Gerne kun posens indhold. Det er tilladt at tilføje egne stoffer eller embellishment. Du har 4 måneder til quilten. Quilten skal gøres helt færdig med foer, bagside og ophæng. Du får quilten syet af din egen poses indhold tilbage.

Udstilling af lykkepose quilts

2005 - H.C. Andersen quilts

2002 - Friendship Star quilts til Jacobsstad Finland - Birkerøds venskabsby

2001 Mystery quilts


2001 Frilandsmuseums quilts


1999 Challenge quilts udfra samme blok i tre farveholdninger


1997 Septembers himmel er så blå quilts

Mystery quilts